Seniorencamping 'de Donkershoeve'


De camping is zeer ruim opgezet. Op het terrein liggen 20 grote kampeerplaatsen van ca 100 m2 en in het midden van de camping is een groot speelveld met picknickplaatsen en twee Jeu de Boules banen en een aantal trampolines. Alle plaatsen zijn voorzien van 16 amp
ère stroom, koud water en aansluiting voor CAI en op bepaalde plaatsen kunt u gebruik maken van draadloos internet. Er is een visvijver met een visplateau voor b.v. rolstoelgebruikers. Achter de vijver is er een groot speel/sportveld. Ook voor de kleintjes is er een speeltuin aanwezig.

Het centraal gelegen sanitair gebouw van de camping is naast de gebruikelijke toiletten en douchecabines tevens uitgerust met een badkamer en twee douchecabines voor mensen met een fysieke beperking. Er is een toilet met armsteunen, een douche met douchestoel en een aangepaste wastafel. De aparte badkamer heeft een ligbad met een douchebrancard en plafondlift. Buiten zijn er twee overdekte afwasplaatsen, een stortplaats voor het chemisch toilet en een wasruimte met wasmachine en droger.

 

 


 

Kampeerbungalow

Een ware kampeersensatie op De Donkershoeve is de Kampeerbungalow. Een combinatie van de romantiek van het kamperen en de luxe en comfort van een bungalow. Deze 6-persoons bungalow is ruim, licht en huiselijk. Dankzij de zeshoekige vorm biedt het een grote en gezellige leefruimte.

De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig, comfortabel en compleet ingericht.

Zoals u van De Donkershoeve mag verwachten is ook bij de inrichting van de Kampeerbungalow rekening gehouden met de behoeften van mensen met een fysieke beperking. Daarom is desgewenst (vooraf aangeven) een slaapvertrek ingericht met een hoog/laagbed en is er gezorgd voor voldoende ruimte om met uw rolstoel en/of tillift te manoeuvreren.
Er is geen sanitair in de bungalow aanwezig, maar met het zeer compleet aangepaste sanitair gebouw van de camping zal dat niet als een gemis worden ervaren.

Zie voor onze aantrekkelijke prijzen de tarievenlijst!